top of page
Home
BIJ TE BOEKEN
speelgoed.jpg

Wat een bibliotheek is voor boeken is een speelotheek voor speelgoed. Zij bieden speelgoedpakketten aan voor kinderen in de leeftijd 0 tot 10 jaar en ook voor diverse kinderartikelen zoals een autostoeltje, Maxi Cosi, kinderwagen, buggy etc. kunt u bij de speelotheek terecht.

download1.png

Een auto is een must op Curaçao en wij willen u hiervoor rechtstreeks doorsturen naar een top verhuurder op het eiland. Jong gezin, prijs/kwaliteit is goed, vaak heb je bij commerciële verhuurders nog extra kosten, denk hierbij aan verzekering e.d. en bij deze verhuurder zijn de prijzen All-In. Klik hier voor de website!

download 2.jfif

Het is mogelijk om tussendoor een extra schoonmaak in te plannen, eventueel met het vervangen van bed- en badlinnen mocht u dit niet zelf willen wassen. Neem hiervoor even contact met ons op of regel het ter plaatse met onze beheerders.

EXTRA'S

Wilt u uw verblijf tot in de puntjes geregeld hebben met o.a. extra schoonmaak of bent u benieuwd wat er allemaal bij uw verblijf inbegrepen zit? Bekijk hieronder wat wij aanbieden en wat u eventueel extra kunt bijboeken.

Villa
Faciliteiten
Locatie
INBEGREPEN BIJ UW VERBLIJF

* welkomstdrankje

* opgemaakte bedden bij aankomst

* gebruik van voldoende badlinnen

* gebruik van 1 strandlaken per persoon &

   vrij gebruik van onze Hamman doeken

* gratis Wifi

* schoonmaak van het zwembad

* verzorgingsproducten van The Spa

   Collection

bottom of page